Prosperos

Vereniging voor kunstbeoefening

Vrij model - sessies 2016

Tekening van Peter Cockx Ook in 2016 organiseren we vrij model. Je kan dan komen tekenen, schilderen of boetseren naar levend model. We gaan dit maand per maand aanpakken daarom kunnen dagen en uren per maand verschillen. De sessies zijn vrij dus zonder begeleiding. We hebben de gewoonte om de pose en duur van de pose te laten bepalen door één van de deelnemers.

De plaatsen zijn beperkt dus vragen we je om vooraf in te schrijven via het formulier hieronder.

Als er door omstandigheden geen model kan aanwezig zijn, word je zo spoedig mogelijk gecontacteerd.

Locatie: Prosperos ateliers, Prosperdreef 9 te 3054 Vaalbeek

Materiaal: Deelnemers brengen hun eigen materiaal mee.

Inschrijvingsformulier vrij model 2016

* deze velden zijn verplicht in te vullen

Ik schrijf me in voor model op volgende data:

Je kan verschillende data aanvinken.
Ik betaal 10 euro per keer via overschrijving op BE87 0017 3455 3794 met vermelding van mijn naam + vrij model 2016. Leden hebben korting.

Algemene voorwaarden deelname activiteiten Prosperos

  1. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op de deelnemers van de activiteiten georganiseerd door Prosperos vzw met ondernemingsnummer 0558.864.708. Onder activiteiten wordt verstaan lessenreeksen, modelsessies, workshops, lezingen, uitstappen.
  2. Alle praktische informatie over de activiteiten vind je terug op de website www.prosperos.be.
  3. Inschrijven gebeurt via het online inschrijvingsformulier. Na je inschrijving zal je via email gevraagd worden om het inschrijvingsgeld over te schrijven op rekeningnummer BE87 0017 3455 3794.
  4. Het bedrag van het inschrijvingsgeld is verschillend per activiteit. Je kan de bedragen terugvinden op de website. Het inschrijvingsgeld is inclusief burgerlijke aansprakelijkheid en ongevallen tijdens de activiteit. Kortingen worden enkel gegeven aan leden. De korting is vermeld op de website bij elke activiteit.
  5. Je bent een deelnemer als je voor een activiteit bent ingeschreven en als je het volledige inschrijvingsgeld hebt betaald.
  6. Prosperos vzw behoudt zich het recht om een activiteit te annuleren indien er onvoldoende inschrijvingen zijn en in geval van overmacht. In voorkomend geval wordt het volledige inschrijvingsgeld terugbetaald aan de deelnemer.
  7. Prosperos vzw behoudt zich het recht om de inschrijvingen voor een activiteit te stoppen indien het maximum aantal deelnemers werd bereikt.
  8. Annuleren door de deelnemer kan tot 14 dagen voor aanvang van de activiteit. In voorkomend geval wordt het inschrijvingsgeld volledig terugbetaald. Bij het stopzetten van je deelname tijdens een activiteit wordt geen inschrijvingsgeld terugbetaald.

  • Kies Verzenden om je inschrijving aan te vragen. Er wordt een kopie van je inschrijving naar je email verstuurd. Door te verzenden, verklaar je je akoord met de algemene voorwaarden hierboven. Indien je geen kopie via email hebt ontvangen, contacteer ons dan via info@prosperos.be.